Hosted Exchange

Med Hosted Exchange får du samma adresslista, kalender och mejl i din dator, mobil och på webben. Skickar du ett mejl från webmailen så ser du det sedan i din Outlook eller till och med i din mobil (förutsatt att du har en mobil som klarar det, Iphone t ex).

Microsoft Hosted Exchange

Hosted Exchange är en tjänst som erbjuder oslagbar mobilitet och funktioner såsom delade kalendrar, kontakter och e-postmappar nu inte bara för större företag utan även för den som bara vill ha en postlåda/mailbox.

Man behöver inte ha en egen server stående hos sig som tar plats, drar ström och skall skötas underhållas och uppdateras. Allt detta ingår i tjänsten. Ni kommer alltid åt aktuell information via såväl e-postklient, mobiltelefon eller via en webbmail med samma funktionalitet som e-postklienten Outlook.

På den egna datorn används senaste versionen av Microsoft Outlook eller Microsoft Entourage (Mac), som givetvis går att få med tjänsten. Med Hosted Exchange har ni alltid den senaste informationen var de än befinner sig. Detta tack vare tekniker som PushMail och ActiveSync.

Genom Hosted Exchange kan alla få tillgång till den marknadsledande e-post och kommunikationslösningen Microsoft Exchange Server 2007 till en låg fast månadsavgift. Vi erbjuder som alltid den senaste tekniken och givetvis ingår virusskydd, skräppostfilter (antispam) och daglig backup.

Funktioner som resursbrevlådor och distributionslistor finns givetvis också att tillgå utförande. Dessa kan ni själva själva, direkt från Outlook eller Outlook Web Access, anpassa och förenkla hanteringen för alla inblandade. Distributionslistor ingår självklart alltid utan kostnad.

Vi har gjort konfigurationsmomentet enkelt för alla. Det enda som behövs för att konfigurera t.ex Outlook är användarnamn och lösenord. AutoDiscover är en tjänst som gör att ni slipper krångel med användarnamn, servernamn, domännamn och proxyservrar.

Snabbt och smidigt helt enkelt! Behöver ni ändå hjälp så ställer vi givetvis upp och hjälper till.

Kontakta oss bara så får ni ett kostnadsförslag.